logo_spsk4.png

Wykaz podręczników

piątek, lipiec 15, 2016 12:56

WYKAZ  PODRĘCZNIKÓW  DO  KLASY I - III KUCHARZ W ROKU SZKOLNYM 2016/2017

Przedmiot

Autor

Tytuł

Wydawnictwo

Matematyka

 

 

 

Religia

Red. Ks. T. Panuś, R. Chrzanowska

,,Mocni wiarą” kl. I

Św. Stanisława

Kraków 2012

Historia

Jarosław Kłaczkow, Stanisław Roszak

,,Poznać przeszłość

Nowa Era

Biologia

E. Bonar, W. Krzeszoniec – Jeleń,

S. Czachrowski

,,Biologia na czasie” podręcznik

Nowa Era

Chemia

D. Hassa, A. Mrzigod, J. Mrzigod

,,To jest chemia”

Nowa Era

Geografia

R. Uliszak, K. Widermann

,,Oblicza geografii”

Nowa Era

Język Angielski

Martyn Hobbs, Julia Starr Keddle

Real Life Elementary Students Book

Person Longman

Język Polski

J. Kusiak

,,Odkrywamy na nowo”

Operon

BHP

Wanda Bukała, Krzysztof Szczęch

„Bezpieczeństwo i higiena pracy” ( klasa 1, 2 i 3)

 

 

Marzena Zienkiewicz

„Sporządzanie napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych”. (klasa 1.2 i 3)

 

 

Teresa Gorzelny, Wiesława Aue

„Prowadzenie działalności gospodarczej”. (klasa  2 i 3)

Wyd. WSiP

 

Zofia Mielczarczyk, Beata Urbańska,

„Gospodarka i rachunkowość w gastronomii” (klasa 1)

 

 

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

 

„Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych” (klasa 1,2 i 3)

 

wyd. REA

Read 556 times Last modified on piątek, 15 lipiec 2016 13:06